Klar

eller kanske snart...:) Är i alla fall klar med Biologin nu och det känns så jäkla skönt. Hade möte om Historian och jag tänker inte skriva vad jag tycker och tänker för det är kanske inte rätt. Men en sak måste jag ju säga att han é fruktansvärt löjligt petig....men men....Nu sa jag ju något ändå. Men det är så intressant hur annorlunda lärare egentligen är. För jag bad min andre historie lärare läsa det och hon tyckte helt klart att det var jättebra och jag hade fått med allt det väsentliga. Som sagt, det är smällar man får ta, men det é ju trist med tanke på att det är mitt slutbetyg som straffas. Nu ska jag skriva mitt Engelska C arbete innan lektionen för i morgon tar jag ledigt från skolarbeten och ska måla och koppla av tänkte jag. Sedan är det bara ett möte på fredag och prov på måndag och sen måste det väl ända vara slut.

Börjar att se ett slut........

Gissa om man é trött nu när skolan börjar gå mot sitt slut. Har kämpat som ett djur och är helt slut, men jag é snart klar. Sitter i skolan och väntar på att få reda på hur mitt Biologi arbete är och hur betyget ser ut, det känns bra ialla fall...:)
Den senaste veckan har jag inte haft kontakt med någon och inte suttit på fb, känns lite märkligt men det behövdes.
 Sedan ska jag hem och läsa 100 sidor i min Engelska C bok som inte e rolig alls. Om det inte hade varit för alla dessa jäkla Indiska namn så hade den kanske varit bättre, vem vet. Och sedan har jag ju kemiprovet på torsdag som jag måste klara.
Och nästa vecka är det jul. Fatta vad tiden har gått fort, hinner inte riktigt med. Men jag ska jobba natten mellan den 24:e och den 25:e. Vilket jag gillar för då kan man få tjäna ihop lite pengar till min nya dator som jag måste köpa, för min där hemma har lagt av nästan helt nu. Och jag är inte mycket för jul ändå.
men men......:))))))

Lite bilder

Allt jag kommer ihåg här är att det är utanför min första skola, Jägersroskolan i MalmöDetta är då jag för många år sedan utanför min första skola, Jägersroskolan i Malmö :)
Detta är när jag bodde i Österrike 1987 och jobbade som Au-Pair
Don't ask!!!!!:)))
Här väntar vi tjejer på att komma in till Turning torso i Malmö för att ta bilder :)

Jag och lilla Zandher, han é ju sååååå söt :)
Jag och Linda på midsommar i Los Angeles


1:a december

Nu börjar julen att närma sig med stormsteg och skolan börjar att dra mot sitt slut och det märks. Hur kan jag vara så efter i mina arbeten. I går lämnade jag in mitt slutarbete i Historia B så nu é det ämnet klart....SKÖNT!!!!. Denna veckan så är det bara Biologi som gäller för jag måste bli klar med mitt Ekologi och Etologi arbete innan Fredag har jag bestämt. Nästa vecka har jag nämligen prov i Kemi och jag måste klara det.......


RSS 2.0